Coördinator sales support

Help jij ons om de afdeling sales support meer te automatiseren?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Coördinator sales support

De functie:
Als coördinator sales support ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling sales support. Het is jou taak om de afdelingen meer te automatiseren en te structureren. Verder maak je analyses betreffende omzet artikelen, omzet dealers/ land, marge/factor en prijswijzigingen. Daarnaast voer je algemene werkzaamheden op de afdelingen uit zoals o.a. het verwerken van onderdelen en machine orders en het organiseren van transport. Tot slot bedenk je samen met de collega’s van sales, acties ten behoeve van de onderdelen verkoop en zet deze om in daden.

Het profiel:
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met een aantal jaren werkervaring. Kennis van Hydraulische machines en/of agrarische/grondverzet machines is een pré. Je gaat nauwkeurig te werk en weet anderen te motiveren. Je bent communicatief, analytisch, resultaatgericht en toont initiatief. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je bent ervaren in het gebruik van ERP-systemen en Excel.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Corona

Ondanks het coronavirus gaat de productie gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen door en ook de onderdelen voorziening is gegarandeerd.

Leerling CNC-Frezen

Wil jij het vak bij ons komen leren?