Nieuws

-Corona update-

Beste klant, geachte relatie,

Hierbij een korte update rond de actuele “Covid-19 situatie”. Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Votex volgt de aangescherpte landelijke maatregelen en heeft nog andere verregaande maatregelen genomen om onze medewerkers, klanten en leveranciers een veilige en gezonde omgeving te kunnen bieden. Gelukkig hebben deze maatregelen tot nu toe hun vruchten afgeworpen en draait de productie van machines en werktuigen door en ook de onderdelenvoorziening gaat onverminderd door.

Stay safe!

Geachte klant,

Vanwege de actuele situatie rondom het Covid-19 (corona) virus heeft Votex aanvullende maatregelen genomen. Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben we besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten aan onze fabriek ter bescherming van u en onze medewerkers. We hopen op uw begrip hiervoor.

Verder hebben we intern diverse maatregelen genomen rondom het tegengaan van het Covid-19 (corona) virus, echter is onze fabriek in aangepaste vorm wel in bedrijf, de productie gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen door en ook de onderdelen voorziening is gegarandeerd.

In de afgelopen jaren heeft u als Tuin & Park relatie direct bij Votex kunnen bestellen. Per 01-04-2018 zullen er wijzigingen gaan plaatsvinden in deze structuur. Om de kwaliteit en rendabiliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en steeds te verbeteren, is de keuze gemaakt om de verkoop en service-activiteiten binnen Nederland voor dit productprogramma onder te brengen bij onze full-line-dealers:

Vanaf 01-04-2018 kunt u bij hen terecht voor al uw vragen, ondersteuning en verkoop van ons Tuin & Park productprogramma. Uw lopende aanvragen worden vanzelfsprekend nog door ons behandeld en uitgevoerd. Om u zo goed mogelijk te blijven helpen, staan onze dealers en wijzelf voor u klaar, bij vragen kunt u dan ook contact met ons opnemen op het volgende nummer: 053 483 83 83. Wij vertrouwen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.