Dealer login

Votexnet is een afgeschermd gedeelte op de website van Votex. Op deze site vindt u de laatste commerciële en technische informatie met betrekking tot onze machines, onderdelen, procedures en ons bedrijf.

Voor Votexnet hebt u een inlognaam en een wachtwoord nodig. Als u nog geen inlog heeft kunnen wij deze aanmaken. Hiervoor dient u een email te sturen waarin u ons de volgende gegevens noemt:

  • Voornaam en achternaam
  • Emailadres
  • Uw functie


Vervolgens willen wij graag weten tot welke informatie u toegang wilt. Voor Votexnet kunt u inlog krijgen voor de volgende groepen:

  • Verkoop & Marketing
  • Service, Onderdelen & Garantie


Na acceptatie zullen wij de rechten toekennen. Volg ons ook op social media. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

De specialist in machines

Vlakklepelmaaiers

Zijklepelmaaiers

Modulaire maaiers

Versnipperaars

Blazers

Zuigunits

Zuigwagens

Power to perform

Waarom Votex?

Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het beheer van bermen, sloten tuinen en parken of actief bent in de land-of tuinbouw, de machines van Votex zijn zo ontwikkeld dat werkzaamheden veilig en verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Sinds 1922 staat Votex bekend om hoge kwaliteit en wordt in meer dan 25 landen ingezet.

The power to perform betekent ook dat bij de ontwikkeling de technische eisen zijn aangescherpt. Betrouwbaarheid, een lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn kenmerkend voor alle machines van Votex. 

 Meer over Votex


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek