Onze service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 

Wanneer u een machine van Votex aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  

Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Votex dealer of een van de specialisten van Votex. Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Votex

Een machine bestaat uit talloze onderdelen en pas wanneer alles klopt kunt u spreken van perfectie. Het is de optelsom van factoren die zorgt voor het grote verschil. Die perfectie kunt u van een Votex machine verwachten. Over elk detail is nagedacht en daardoor kunt u vertrouwen op een machine die door en door betrouwbaar is. Dezelfde betrouwbaarheid kunt u verwachten van onze werktuigen en onze onderdelen. 

Houdt daarom u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Votex. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Votex onderdelen bij uw Votex dealer.

Bestel hier uw onderdelen

De specialist in machines

Vlakklepelmaaiers

Zijklepelmaaiers

Modulaire maaiers

Versnipperaars

Blazers

Zuigunits

Zuigwagens

Power to perform

Waarom Votex?

Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het beheer van bermen, sloten tuinen en parken of actief bent in de land-of tuinbouw, de machines van Votex zijn zo ontwikkeld dat werkzaamheden veilig en verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Sinds 1922 staat Votex bekend om hoge kwaliteit en wordt in meer dan 25 landen ingezet.

The power to perform betekent ook dat bij de ontwikkeling de technische eisen zijn aangescherpt. Betrouwbaarheid, een lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn kenmerkend voor alle machines van Votex. 

 Meer over Votex


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek