Alamo

Wij zijn onderdeel van de Alamo Group, een dynamisch moederbedrijf, die met trots een familie van wereldberoemde merken op zes continenten beheerd. Onze specialisatie ligt in het ontwerp, de productie en distributie van op maat ontworpen machines voor de sectoren zoals de landbouw, het onderhoud van de infrastructuur en vegetatiebeheer.

Al meer dan een decennium zijn Alamo Group's machines van groot belang voor het bevorderen van economische groei en duurzaamheid in gemeenschappen over de hele wereld.

Binnen de Alamo Group familie zijn onze merken verbonden door een gezamenlijke commitment tot innovatie, integriteit en uitmuntendheid. Deze principes  bekrachtigen elk stuk machine dat we maken en dragen bij aan het vertrouwen dat onze wereldwijde klanten in ons stellen. Onze producten worden gerespecteerd om hun betrouwbaarheid,  duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties, die de lat bepalen in hun branche.

Deel uitmaken van de Alamo Group betekent ons inzetten voor openbare veiligheid en het bevorderen van welvaart in gemeenschappen van elke omvang. Sinds onze toetreding tot de Alamo Group in 2019, hebben we deze missie met trots omarmd. Elke dag gaan we de uitdaging aan en werken wij onvermoeibaar aan het maken en leveren van de meest veelzijdige, betrouwbare en dynamische machines, die in de unieke behoeften van gemeenschappen voorziet.

Bezoek de website

Benieuwd naar de mogelijkheden?